Andere zorgverleners – Apotheek Kipp – Delft

Apotheek Kipp

Bij Apotheek Kipp bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.


MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw apotheek. Deze is met MijnGezondheid.net 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Andere zorgverleners

Medisch Centrum Delft

In het Medisch Centrum Delft vindt u diverse zorgverleners. Onder andere vijf huisartsenpraktijken, de tandartsenpraktijk Dentalways, SGZ reizigersadvisering, fysiotherapie, osteopathie, mensendieck, HSK psychologen, logopedie en jeugdgezondheidszorg.

Bloedafnamepunten

Vanwege het Coronavirus zijn veel locaties voor bloedafname gesloten. De locaties die u in Delft nog wel kan bezoeken zijn de onderstaande:

 • Reinier de Graaf Gasthuis
  • Reinier de Graafweg 5, 2625 AD Delft (Gang C)
  • Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 17:30 uur
  • Zaterdag: 08.30 – 10.30 uur
 • Gezondheidscentrum Voorhof
  • Aart vd Leeuwlaan 10g, 2624 LD Delft
  • Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 12:30 uur

Het is niet mogelijk om bloed te prikken wanneer u koorts heeft (ten minste 38 graden Celsius) en moet hoesten of benauwd bent.

Wij verzoeken u contact op te nemen met de huisarts. Mogelijk kan uw afspraak verplaatst worden totdat uw klachten weer voorbij zijn.

Huisartsenpraktijk Hartel
Huisartsenpraktijk Koopmans
Huisartsenpraktijk Hermsen
Huisartsenpraktijk Smit-Warlé
SGZ Gezondheid en Zorg
Studentengezondheidszorg
Tandartsenpraktijk Dentalways
Fysiotherapie
Osteopathie
HSK